Recensies

Ewald & Alice

Trouwen in het coronajaar 2021 was al een uitdaging op zich maar toen we een week voor onze huwelijksdatum ook nog op zoek moesten naar een andere fotograaf toen sloeg de paniek wel even toe. Nienke was letterlijk onze reddende engel en heeft zich, ondanks de toen geldende regelgeving, bijzonder creatief door de dag weten te manoeuvreren. Van gezellig aanwezig tot bijna onzichtbaar. Nienke weet, ondanks haar jonge leeftijd, je op spannende momenten even te kalmeren en als het nodig is neemt ze de regie in handen zodat de aanwezige gasten op de juiste plek komen te staan voor het perfecte plaatje. Dit alles zie je terug in de foto’s. Nienke kijkt met de ogen van een moderne fotograaf en is in haar hoofd al een prachtig album aan het vullen. Ze weet dan ook precies die momenten vast te leggen die belangrijk zijn. Wij zijn in elk geval ontzettend blij met ons mooie album en we beleven elke keer dat we het inzien onze trouwdag een klein beetje opnieuw.

Categorie : bruiloften

Peter & Caroline

Zeer bijzondere momenten bij de bevalling van ons zoontje, zijn op prachtige wijze door jou vastgelegd. Je weet “onzichtbaar ” deze bijzondere gebeurtenis vast te leggen. Dankjewel uit de grond van ons hart.

Categorie : Geboortefotografie

Keylie Lambers

Top fotografe! Maakt erg mooie foto’s en heeft veel geduld. Super blij met het eind resultaat van mijn honden!

Categorie : hondenfotografie

Linda & Liset

Nienke heeft de sfeer en mooie momenten op het 50 jarig huwelijksfeest van onze ouders prachtig vastgelegd. Een mooie herinnering! Onze wensen konden we vooraf aan Nienke doorgeven, waarbij ze ook goed meedacht. Ze komt haar afspraken stipt na. Nienke bedankt. Leuk dat je erbij was.

Categorie : feest